Книга за гости

РАЗПИШЕТЕ НАШАТА КНИГА ЗА ГОСТИ

Опишете впечатленията си от музиката на Тодор Попов, какво ви хареса и какво ви впечатли. Ще се радваме да прочетем мнението ви да го публикуваме в нашата виртуална книга за гости.

АКО СТЕ ПОЗНАВАЛИ ТОДОР ПОПОВ

Обезателно напишете няколко реда за това, опишете впечатленията си и разкажете историята на вашето запознанство. Това ще остане като важна част от нашия архив.

ВИРТУАЛНА КНИГА ЗА ГОСТИ

Лиза Мороз
Израстнах с песните на Бодра смяна и по-късно осъзнах, колко от тях са писани от Тодор Попов. Много харесвам и работите му писани по българска поезия, особено Хорал на Дебелянов. Бих искала да чуя и по-големите му произведения, които не се намират лесно в мрежата.
Александър Димитров
Интересно е как един модерен за времето си поп-композитор се развива в много сериозен творец с толкова различно портфолио.
Янита Вълчева
От години се занимавам с народни танци и народната музика ми е в кръвта. Затова обработките на Тодор Попов много ми харесаха. Те приближават народната и класическата музика по начин, който много ми допада.
Martin Krystev
Поздравления за разработването на страница и сайт за невероятния Тодор Попов, както и за това, че сте поместили записи в интернет! Успех!
Петър Михайлов
Остават песните му като „Старата черква“ и „Хорал“, нека с тях го почетем. Бодросменски! Нека го помним по детски усмихнат. Съгласен ли си, бай Тошо? Да е светла душата ти!